top of page
VERBINDEND | WARM| OPEN | AANWEZIG | ERVARING | 

Het verhaal achter

Netty Filomena de Lima, oprichtster van Filomena de Lima, is niet alleen professioneel deskundige door haar opleidingen en werkervaring in de reguliere en complementaire zorg, maar ook ervaringsdeskundige door traumatische gebeurtenissen in haar persoonlijke leven. Waardoor ze op jonge leeftijd te maken kreeg met stress en stemmingsklachten. 

In haar 9 jarige zoektocht naar ‘heling’ voelde zij zich bij de reguliere zorg niet altijd begrepen, en zo bracht haar nieuwsgierige en doortastende aard haar onder andere bij holistische methodes. Zij kwam erachter dat veel zeer effectieve manieren om met trauma, stress en stemmingsstoornissen om te gaan nog vaak niet als waardevol en helpend worden gezien. Dit lichtte haar vuur om haar unieke kennis en kunde te bundelen tot persoonlijke, therapeutische retraites met een breder spectrum aan professionele hulp dan we in onze maatschappij gewend zijn.

Filomena de Lima gelooft in de wetenschap maar óók in het bewijs van eigen ervaring. Als we in gaan zien dat het niet of regulier is of holistisch, maar beiden gecombineerd een waardevolle toepassing is in het bieden van hulp en ondersteuning van mensen. Kunnen we veel bereiken in het aanpakken van GGZ problematieken. 

Naast dat Netty Filomena de Lima dit bedrijf heeft opgezet is zij moeder van 2 dochters. Ze deelt haar ervaringen omtrent (taboe) thema's rondom zwangerschap en ouderschap op haar persoonlijke instagrampagina netty_filomenadelima. Daar deelt ze ook kennis over het omgaan met stress en stemmingsklachten.  Volg haar pagina als je haar nog beter wil leren kennen en direct contact met haar zou willen. 

Het Team

Het team is samengesteld met professionals met hart voor het vak. Ze zien graag verandering in de manier van hulp bieden aan mensen met mentale, psychische, emotionele problemen in uitdagende situaties. Jouw gezondheid is onze prioriteit. Door meer tijd te maken voor de processen, het persoonlijker te maken, het bieden van een warme, open en veilige omgeving hopen wij jou te kunnen begeleiden en ondersteunen hierbij. Zodat jij je kan committeren aan jouw helingsreis. 

De professionals hebben ieder hun eigen pad doorlopen met mentale en psychische problematieken, zwangerschap, ouderschap en/of het gebruik van plant medicijnen (psychedelica) als hulpmiddel. Met al onze persoonlijke kennis en de professionele kennis maken wij adviezen en een programma wat aansluit op de groep/ individu.

20220825_092621_edited.jpg

Netty Filomena de Lima 

Oprichtster, lichaamsgericht GGZ agoog, energetisch werker

Loua3 (7).JPG

Joran Zuidema

Manager, psycholoog

IMG-20221026-WA0039.jpg

Henry Lim

Proces begeleider,  gastheer, authentic leadership coach, psycholoog

Image by Todd Rhines

Francie

Human Design expert, Energetische therapeut, SoulKey therapeut, Hypnotherapeut en Verpleegkundige

IMG-20221029-WA0005.jpg

Irma Joanne

Plaster body rituals
Creatief therapeut


 

IMG-20221103-WA0027.jpg

Charleen

Holistisch therapeut, Reiki master, Medium, ecologisch pedagoog

IMG-20221027-WA0009.jpg

House of vibrations

Soundhealer

Image by Todd Rhines

??

Psycholoog

Image by Todd Rhines

Merel

Het perfecte plaatje
Orthomoleculair health coach

 

Image by Todd Rhines

Opzoek

yin yoga docent, 

Image by Todd Rhines

opzoek

???

Image by Todd Rhines

Opzoek 

Naar Doula's die trauma sensitief te werk willen gaan. 

wat maakt ons uniek 

Wij bieden een volledig verzorgde, exclusieve belevenis ter bevordering van diepe persoonlijke ontwikkeling. Hoe ziet dit er precies uit?

  • Kleine groepen van max 8 a 10 personen. Waardoor intensieve persoonlijke begeleiding mogelijk is. 

  • Begeleiding van opgeleide en gecertificeerde therapeuten die kennis en ervaring hebben in het reguliere en complementaire werkveld. 

  • De combinatie van groepssessies en individuele coaching. 

  • De combinatie van schema therapeutische oefeningen met oefeningen uit verschillende psychologische stromingen met macrodosering.

*Andere aanbieders bieden 1 weekend-retraite aan waarbij een volledige dosis psychedelica wordt toegediend. Wij geloven dat een opbouw van het medicijn op langer termijn meer impact zal hebben. Zo begeleiden wij namelijk in het toepassen van jouw inzichten in het dagelijks leven. De veranderingen worden zacht en geleidelijk geïntegreerd. Wij zijn de eerste in Nederland die deze intensieve vorm van retraite-begeleiding aanbiedt.

  • Wij verspreiden de dagen verdeeld over meedere maanden. Waarbij de opbouw zo gestaag mogelijk kan gebeuren.

  • Retraite trajecten. Tijdens de therapiedagen zul jij volledig verzorgd worden op een bijzondere locatie in de natuur. Weg van de ruis van het dagelijkse leven, volledig verzorgd van eten tot (jacuzzi?). Deze unieke ervaring bevorderd jouw persoonlijke proces.

  • Het combineren van reguliere en holistische therapieën. Ben je bekend met reguliere therapie, maar voel je ook nieuwsgierigheid om de effectieve geneeswijzen van holistische therapie te ontdekken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 

Community building. We zijn wellicht gewend om in onze stadse individuele eilandjes te leven, bij onze retraites leven en genezen we samen! Tijdens het verblijf word jij een uniek onderdeel van deze plek door mee te helpen met het klaarmaken van de gezamenlijke maaltijden, of andere goede daden die bijdragen aan een plezierig verblijf voor jou én de groep. Onze retraites zijn ontspannen en uniek maar sluiten jou niet totaal af van simpele dagelijkse taken. Dit bevorderd het integratieproces.

bottom of page