VERBINDING | WARM| OPEN | AANWEZIG | ERVARING | 

Het verhaal achter

Netty Filomena de Lima, oprichtster van Filomena de Lima, is niet alleen professioneel deskundige door haar opleidingen en werkervaring in de reguliere en complementaire zorg, maar ook ervaringsdeskundige door traumatische gebeurtenissen in haar persoonlijke leven. In haar zoektocht naar ‘heling’ voelde zij zich bij de reguliere zorg niet altijd begrepen, en zo bracht haar nieuwsgierige en doortastende aard haar onder andere bij holistische methodes. Zij kwam erachter dat veel zeer effectieve manieren om met trauma om te gaan nog vaak niet als waardevol en helpend worden gezien. Dit lichtte haar vuur om haar unieke kennis en kunde te bundelen tot persoonlijke, therapeutische retraites met een breder spectrum aan professionele hulp dan we in onze maatschappij gewend zijn.

Filomena de Lima gelooft in de wetenschap maar óók in het bewijs van eigen ervaring. Als we open en eerlijk naar elkaar luisteren kunnen we veel bereiken in het aanpakken van GGZ problematiek. 
 

Zie hier wat interessante links over de verschillende wetenschappelijke onderzoeken naar het helen van trauma, behandelingen van overspannenheid/burn-out/depressie en toepassing van psychedelica. 

Microdosing Institute | Educatie, community en onderzoek 

Het Team

Het team is samengesteld met professionals met hart voor het vak. Ze zien graag verandering in de manier van hulp bieden aan mensen met mentale, psychische en emotionele problemen. Jouw gezondheid is onze prioriteit. Door meer tijd te maken voor de processen, het persoonlijker te maken, het bieden van een warme, open en veilige omgeving hopen wij jou te kunnen begeleiden en ondersteunen hierbij.

De professionals hebben ieder hun eigen pad gehad met mentale problematieken en/of het gebruik van plant medicijnen (psychedelica) als hulpmiddel. Met al onze persoonlijke kennis en de professionele kennis maken wij een programma wat aansluit op de groep/ individu.

20220825_092621_edited.jpg

Netty Filomena de Lima 

Oprichtster, lichaamsgericht GGZ agoog, energetisch werker

Loua3 (7).JPG

Joran Zuidema

Manager, psycholoog

20220825_092621_edited.jpg

Henry Lim

Proces begeleider,  gastheer, authentic leadership coach

20220825_092621_edited.jpg

Francie

Human design professional, hypnotiseur,  verpleegkundige

20220825_092621_edited.jpg

chanice 

trauma seksuoloog, BRTT breathwork, 

 

Loua3 (7).JPG

Charleen

Holistisch therapeut, Reiki master, Medium, ecologisch pedagoog

20220825_092621_edited.jpg

House of vibrations

Soundhealer

20220825_092621_edited.jpg

Siri

Psycho-analitisch klinisch psycholoog, gespecialiseerd in trauma. EMDR 

wat maakt ons uniek 

Wij bieden een volledig verzorgde, exclusieve belevenis ter bevordering van diepe persoonlijke ontwikkeling. Hoe ziet dit er precies uit?

  • Kleine groepen van max 8 a 10 personen. Waardoor intensieve persoonlijke begeleiding mogelijk is. 

  • Begeleiding van opgeleide en gecertificeerde therapeuten die kennis en ervaring hebben in het reguliere en complementaire werkveld. 

  • De combinatie van groepssessies en individuele coaching. 

  • De combinatie van schema therapeutische oefeningen met oefeningen uit verschillende psychologische stromingen met macrodosering.

*Andere aanbieders bieden 1 weekend-retraite aan waarbij een volledige dosis psychedelica wordt toegediend. Wij geloven dat een opbouw van het medicijn op langer termijn meer impact zal hebben. Zo begeleiden wij namelijk in het toepassen van jouw inzichten in het dagelijks leven. De veranderingen worden zacht en geleidelijk geïntegreerd. Wij zijn de eerste in Nederland die deze intensieve vorm van retraite-begeleiding aanbiedt.

  • Wij verspreiden de dagen verdeeld over meedere maanden. Waarbij de opbouw zo gestaag mogelijk kan gebeuren.

  • Retraite trajecten. Tijdens de therapiedagen zul jij volledig verzorgd worden op een bijzondere locatie in de natuur. Weg van de ruis van het dagelijkse leven, volledig verzorgd van eten tot (jacuzzi?). Deze unieke ervaring bevorderd jouw persoonlijke proces.

  • Het combineren van reguliere en holistische therapieën. Ben je bekend met reguliere therapie, maar voel je ook nieuwsgierigheid om de effectieve geneeswijzen van holistische therapie te ontdekken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 

Community building. We zijn wellicht gewend om in onze stadse individuele eilandjes te leven, bij onze retraites leven en genezen we samen! Tijdens het verblijf word jij een uniek onderdeel van deze plek door mee te helpen met het klaarmaken van de gezamenlijke maaltijden, of andere goede daden die bijdragen aan een plezierig verblijf voor jou én de groep. Onze retraites zijn ontspannen en uniek maar sluiten jou niet totaal af van simpele dagelijkse taken. Dit bevorderd het integratieproces.