top of page
HOLISTISCH | EXCLUSIEF | THERAPEUTISCH COACHEN |  TRAUMA SENSITIEF| ADVIEZEN OP MAAT

De doelgroep van Filomena de Lima bestaat uit jonge eigenzinnige, ambitieuze vrouwen (of als jij je identificeert als vrouw), zwangere en moeders vanaf 25 jaar.

Filomena de Lima biedt ondersteuning en begeleiding voor vrouwen, zwangere  en moeders met stressklachten en licht tot matige stemmingsstoornissen door trauma. We bieden een exclusief op maat gemaakt traject aan.  Door een combinatie van voeding, leefstijl, human design advies en kennis van GGZ specialisten toe te passen. 
Wij werken hierbij trauma-sensitief, holistisch en regulier. 

 

 Benieuwd wat wij hiernaast nog meer voor jou persoonlijk kunnen betekenen? 
Neem dan snel een kijkje op de website. Daarna nog steeds nieuwsgierig en zou je meer informatie willen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

pexels-ketut-subiyanto-4909032.jpg

Heb je stress en/of stemmingsklachten. of wil je preventief aan de slag? Al bezig met een gezonde leefstijl, maar toch klachten blijven houden? 

 

Door te kijken of er disbalansen en te korten zijn in je lichaam . Kunnen er flinke stappen  gemaakt worden.

Wil je dat er dieper naar jou problematiek wordt gekeken? Niet alleen op fysiek niveau, maar ook op mentaal, psychisch, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau 

 

pexels-ketut-subiyanto-4909032.jpg

Voor personen die een nog uitgebreidere health check en advies willen op fysiek, mentaal, psychisch, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau. 

Er zal gekeken worden op cellniveau en naar jou blauwdruk. 

Samen met verschillende professionals zal er een uitgebreidt advies gegeven worden. 

Image by Daan Stevens

Alleen mogelijk wanneer je een VIP traject gevolgd hebt en er genoeg deelnemers zijn.

Voor organisaties en bedrijven is dit een optie met minimaal 5 werknemers en in combinatie met het RE-Start traject. 

handen vasthouden

Tijdens een volledig verzorgde dag worden er therapeutische tools aangeboden in groepsvorm. Met elke een ander thema.
_ stress en stemmingsklachten

- abortus en miskraam 

- vroeggeboorte 

- zwangere

Het Team

Het team is samengesteld met professionals met hart voor het vak. Ze zien graag verandering in de manier van hulp bieden aan mensen met mentale, psychische, emotionele problemen. Jouw gezondheid is onze prioriteit. Door meer tijd te maken voor de processen, het persoonlijker te maken, het bieden van een warme, open en veilige omgeving hopen wij jou te kunnen begeleiden en ondersteunen hierbij. Zodat jij je kan committeren aan jouw heling. 

De professionals hebben ieder hun eigen pad doorlopen met mentale en psychische problematieken, zwangerschap, ouderschap en/of het gebruik van plant medicijnen (psychedelica) als hulpmiddel. Met al onze persoonlijke kennis en de professionele kennis maken wij adviezen en een programma wat aansluit op de groep/ individu.

Ontmoet hier het team.

KVK: 81463189
BTW: NL003565917B46
Bankgegevens: NL77TRIO0320154718
info@filomenadelima.nl 
Instagram: Filomenadelima_holistische_ggz

bottom of page