top of page

Masterclasses

Om kennis te maken met onze werkwijze, een aantal van onze professionals en erachter komen wat ons aanbod voor meerwaarde heeft. Bieden we masterclasses aan. 

Tijdens de offline masterclasses ontvangt u niet alleen informatie, maar zal er ook een combinatie van cacao, soundhealing, reiki en andere healing tools aangeboden worden. 

Momenteel zijn de masterclasses alleen online!! 
Vanaf September de offline masterclasses. 

De masterclasses bieden wij ook aan bedrijven en organisaties in de zorg, sociaal maatschappelijke en onderwijs branche. Hiervoor gelden andere tarieven.

Ik meld mij aan voor;

Dankjewel, ik neem zo snel mogelijk contact op!

Het brein en het zenuwstelsel spelen een cruciale rol in het functioneren van ons lichaam en onze geest. Ze zijn nauw verbonden en beïnvloeden elkaar voortdurend. Een gezond brein en zenuwstelsel zijn essentieel voor het verminderen van stress, stemming, spanning en psychosomatische klachten op een duurzame manier. Hier zijn een paar redenen waarom:

  1. Stressrespons: Het brein en het zenuwstelsel zijn verantwoordelijk voor het reguleren van onze stressrespons. Wanneer we worden blootgesteld aan stress, activeert ons zenuwstelsel de vecht- of vluchtreactie, wat leidt tot fysiologische en psychologische veranderingen in ons lichaam. Een gezond brein en zenuwstelsel kunnen helpen bij het effectief reguleren van deze stressrespons, waardoor we beter kunnen omgaan met stressvolle situaties en sneller kunnen herstellen.

  2. Emotieregulatie: Het brein en het zenuwstelsel spelen een rol bij het reguleren van onze emoties. Ze zijn betrokken bij het verwerken en interpreteren van emotionele prikkels en het bepalen van onze reacties daarop. Wanneer het brein en het zenuwstelsel gezond zijn, kunnen we emoties beter herkennen, begrijpen en op een gezonde manier ermee omgaan.

  3. Mentale helderheid en concentratie: Een gezond brein en zenuwstelsel bevorderen mentale helderheid en concentratie. Ze ondersteunen cognitieve functies zoals geheugen, aandacht en probleemoplossend vermogen. Door te zorgen voor de gezondheid van het brein en het zenuwstelsel kunnen we beter omgaan met mentale belasting, focus behouden en efficiënter denken.

  4. Fysieke gezondheid: Het brein en het zenuwstelsel hebben invloed op onze algehele fysieke gezondheid. Ze reguleren lichaamsfuncties zoals ademhaling, hartslag, spijsvertering en immuunrespons. Wanneer het brein en het zenuwstelsel in balans zijn, kan dit bijdragen aan een betere fysieke gezondheid en het verminderen van psychosomatische klachten, waarbij lichamelijke symptomen worden veroorzaakt of verergerd door psychologische factoren.

Door te investeren in de gezondheid van het brein en het zenuwstelsel kunnen we effectiever omgaan met stress, onze stemming verbeteren, spanning verminderen en psychosomatische klachten verminderen. Dit draagt bij aan ons algehele welzijn en helpt ons een gezonder en evenwichtiger leven te leiden.

In de masterclass zal hier dieper op ingegaan worden door een Brain Q therapeut. 

Lees hier op de pagina kort wat een brainQ/orthomoleculair therapeut doet.

2

Wanneer jij jouw human design begrijpt en weet via jouw human design te leven. Leef je vanuit jou authentieke blauwdruk. Authentieke kern. Je krijgt inzicht en overzicht waar in het leven je tegen aanloopt en hoe jij daar het beste mee om moet gaan. 

Een leven kunnen leiden waarvan je energie krijgt en niet energie verliest. 

Human Design kan een waardevol hulpmiddel zijn bij het toepassen van bewuste keuzes en zelfontwikkeling in het moederschap. Door Human Design toe te passen in het moederschap kun je een dieper begrip krijgen van jezelf, je kinderen en de dynamiek binnen je gezin. Het kan je ondersteunen bij het nemen van bewuste beslissingen, het bevorderen van zelfzorg en het creëren van een omgeving waarin iedereen kan gedijen op basis van hun unieke ontwerpen.

Lees hier onderaan de pagina kort wat human design is. 

3

Bewust moederschap is een benadering waarbij moeders zich bewust zijn van hun eigen behoeften, emoties, overtuigingen en gedragingen, en deze in overweging nemen bij het opvoeden van hun kinderen. Het houdt in dat je als moeder bewust keuzes maakt die in lijn zijn met je eigen waarden, intuïtie en de behoeften van je kinderen.

Bij bewust moederschap komt er veel zelfreflectie en zelfbewustzijn kijken. Het gaat om het onderzoeken van je eigen overtuigingen en patronen, het nemen van verantwoordelijkheid voor je eigen emoties en het cultiveren van een liefdevolle en ondersteunende relatie met jezelf als basis voor de relatie met je kinderen.

Jouw zwangerschap en bevallingservaring kunnen een diepgaande invloed hebben op hoe je als moeder bent. Hier zijn enkele mogelijke invloeden:

  1. Emotionele en fysieke gezondheid: De manier waarop je zwangerschap verliep en je ervaring tijdens de bevalling kunnen van invloed zijn op je emotionele welzijn en fysieke gezondheid als moeder. Het kan impact hebben op je energieniveau, veerkracht en mentale welzijn.

  2. Hechting en binding: De ervaring van het dragen en baren van je kind kan invloed hebben op de hechting en binding tussen jou en je kind. Het kan de basis leggen voor een veilige en liefdevolle relatie, of het kan uitdagingen met zich meebrengen die om aandacht en heling vragen.

  3. Zelfbeeld en zelfvertrouwen: Hoe je je voelde tijdens je zwangerschap en bevalling, en hoe je jezelf zag als moeder, kan van invloed zijn op je zelfbeeld en zelfvertrouwen. Het kan invloed hebben op hoe je jezelf als moeder waardeert en hoe je je rol als verzorger vervult.

  4. Ouder-kind dynamiek: De ervaringen die je hebt gehad tijdens je zwangerschap en bevalling kunnen van invloed zijn op de dynamiek tussen jou en je kind. Het kan bepaalde emoties, triggers of patronen oproepen die van invloed zijn op de interactie en communicatie tussen jullie beiden.

Het is belangrijk om je bewust te zijn van de invloed die je zwangerschap en bevallingservaring hebben op jou als moeder, zodat je eventuele uitdagingen kunt erkennen en aanpakken.

bottom of page