top of page

Re-set traject

 

Filomena de Lima biedt een lifestyle advies aan doormiddel van een bloedtest en coaching gericht op stress en stemmingsklachten. 

 

Door lichamelijk te korten en dis balansen kan het zo zijn dat jij deze stress en stemmingsklachten ervaart. Zoals burn-out/depressie achtige symptomen. Een oorzaak kan onder andere zijn hormoon disbalansen, vitamine te korten enz.

Door te kijken naar dis balansen en te korten in het lichaam kunnen we een advies geven en tools inzetten. Die ervoor zullen zorgen dat jij minder lichamelijk klachten en/of stress zult ervaren.

Wat krijg je? 

- 3 maanden begeleiding en ondersteuning van een orthomoleculair therapeut en een lichaamsgericht holistisch GGZ-Agoog. 
- Bloedtest

-  Lichaamsgerichte holistische tools krijg je die helpend zijn voor het verminderen van stress. 

- Alles geheel online. Waar je ook woont kunnen wij dit exclusieve op maat gemaakte advies en ondersteuning bieden. 

Denk eens in dat je na deze 3 maanden meer kan genieten van het leven, meer rust en ontspanning ervaart. Minder lichamelijke klachten, beter slaapt, minder paniek ervaart, vul maar in waar jij nu momenteel last van hebt.....

Een bloedtest is een tijdelijke kortdurende oplossing. Wil je ook op mentaal, emotioneel, psychisch en spiritueel niveau naar jouw gezondheid laten kijken en geadviseerd worden?. Wat een effect heeft op een langer termijn. Dan is het Re-start traject een aanrader. Klik hier voormeer informatie over het Re-start traject.

VOOR 1777-,

bottom of page