top of page

Re-start

 

Wil jij echt de diepte in naar de kern van jou stress en/of stemmingsklachten?

Mentale, psychische en emotionele onverwerkte stukken kunnen ervoor zorgen dat je lichamelijke klachten blijft ervaren ondanks dat jij op jouw manier een gezonde levensstijl hebt. Het lichaam probeert vaak een boodschap te geven via het lichaam. Wanneer we die boodschap niet weten te interpreteren, niet horen of negeren zullen de klachten erger worden en niet weg gaan.  

 

Filomena de Lima geloofd wanneer je echt aan jouw problematieken wil werken dat er op verschillende niveaus gekeken en gewerkt moet worden.  Daarom kijken wij met de verschillende niveaus in ons achterhoofd welke vorm van ondersteuning en op welke manier bij jou past? Te kijken hoe jij het beste kunt werken aan jouw belemmerende patronen, gedragingen en gedachten? Er zal dus op cell, op fysiek, mentaal, psychisch, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau gekeken worden naar jou problematieken en  vanuit daar een advies geschreven worden. 

Hoe doen wij dit? 

Filomena de Lima zet dit advies op door  te kijken naar jouw human design (blauwdruk), een health check, een uitgebreide vragenlijst en een gesprek met 2 professionals. Daarna zal er een advies gemaakt worden door verschillende professionals. Deze professionals hebben ervaring en kennis in de reguliere GGZ setting en ook holistische setting. 

 

Dit geheel op maat gemaakte advies gaat met jou besproken worden en krijg je een digitale versie van opgestuurd.

Wil jij is eindelijk klaar zijn met lichamelijke, stress en stemmingsklachten. Leren hoe je doormiddel van voeding, leefstijl, jouw blauwdruk en therapeutische tools het leven kan gaan leiden die bij jou past? 
Met deze unieke combinatie van expertises helpen wij jou graag flinke stappen vooruit. 

Wat geef jij jezelf hiermee kado?

Tijd! Meer tijd om echt te gaan leven. De dingen te gaan doen die echt belangrijk voor jou zijn. In je kracht te staan en de persoon te zijn die je echt bent. Omdat wij jou flinke stappen vooruit helpen door voor jou te kijken welke ondersteuning echt bij je past en op welke manier.  

Daardoor ga je keuzes maken die geheel aansluiten op jouw blauwdruk. Waardoor je meer of weer ontspanning en rust kan gaan ervaren.

VOOR 4444-, 

Een geheel exclusief advies op maat in 3,5 maanden.

Na aanmelding maken we via de mail een telefonische afspraak waar ik de vervolg stappen met je zal doornemen. Heb je voorafgaand vragen? Vraag die gerust geheel vrijblijvend via het contactformulier.

bottom of page