top of page

1:1 traject

Voor de premium en bussines klant

Het premium pakket dat wordt aangeboden is gericht op particuliere, vrouwelijke ondernemers, die zelfzorg, gezondheid en werkgeluk op de eerste plaats willen zetten. 

Het omvat een op maat gemaakt advies en plan, gecombineerd met een 1:1 traject wat een jaar duurt. Je hoeft je geen zorgen te maken over het zoeken naar professionals en het inplannen van afspraken om je te ondersteunen bij het realiseren van je gezondheids- en werkgeluk doelen.  

Dat doen wij voor u. 

 

Wij bieden daarbij de extra service aan om gecoacht te worden door onze psycholoog, werkgeluk- expert en authenticity Coach Henry Lim. 

 

Henry helpt leiders en medewerkers in bedrijven mentaal gezond te werken door hen te helpen zichzelf beter te leren kennen en vanuit hun eigenwaarde proactief om te gaan met werk en privé situaties. 

 

Als Arbeid en Organisatie adviseur merkte Henry dat veel bedrijven moeite hebben met het verlagen van verzuim, het behouden van goed personeel en het verhogen van werkgeluk. In die functie kreeg hij niet de vrijheid en tijd om de kern aan te pakken wat hij juist graag wilt. 

 

Henry zal coaching en whatsapp support op zich nemen. Hij heeft daarom Lim’s Mental Wellness Gym opgericht. Een geïntegreerde service waarbij je op elk gewenst moment via WhatsApp advies kan vragen voor zowel werk als privé gerelateerde situaties. Met de verzamelde informatie kan hij leiders gericht coachen en management periodieke updates geven over het welzijn van de medewerker(s). 

 

Dit resulteert niet alleen in blijere en gezondere medewerkers. Het verlaagt de kans op burn-out en personeelsverloop en het verhoogt productiviteit en winst op de lange termijn. 

 

Deze mentale sportschool-service helpt dus een gezonde mentale lifestyle te creëren op een laagdrempelig en persoonlijke manier. 

 

Het premium pakket biedt dus een uitgebreide en gepersonaliseerde aanpak voor het verbeteren van jouw gezondheid, zelfzorg en werkgeluk, zowel voor individuele ondernemers als voor werkgevers die de gezondheid van hun werknemers willen bevorderen. 

1

Op maat plan en advies

Voordat het 1:1 traject van start gaat, zal er een uitgebreide intakeprocedure plaatsvinden waarbij een advies en plan worden opgesteld. Deze intakeprocedure neemt in totaal 3 maanden in beslag. Gedurende deze periode wordt er grondig onderzoek gedaan naar jouw specifieke behoeften, uitdagingen en doelen. Hierbij wordt er rekening gehouden met zowel jouw fysieke als mentale gezondheid. Het advies en plan dat uit deze intakeprocedure voortkomt, zal dienen als leidraad voor het verdere verloop van het 1:1 traject. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat de begeleiding en ondersteuning die je ontvangt optimaal aansluiten bij jouw individuele situatie.

2

Begeleiding van brein specialist en orthomolculair therapeut

De professionals die de testen afnemen, zullen u niet alleen begeleiden bij het verkrijgen van inzicht in uw brein en voedings- en leefstijlkeuzes, maar ook bij het her programmeren van uw brein. Deze begeleiding strekt zich uit over een aantal maanden, waarin u stap voor stap wordt ondersteund en begeleid. Zij gebruiken hiervoor een app die ze hebben ontwikkeld. Nadat de testen gedaan zijn kun je al gelijk starten met de app die hiervoor ontwikkelt is. 

Het her programmeren van het brein kan betrekking hebben op het veranderen van stressreacties. Het doel van deze begeleiding is om u te helpen een duurzame en gezonde levensstijl te creëren die jouw welzijn en balans ondersteunt op zowel fysiek als mentaal niveau.

3

Begeleiding van Human design expert 

Met behulp van een blauwdruk kunnen we ontdekken wat jou in het leven energie geeft. Deze blauwdruk geeft waardevolle informatie die tijdens de coaching- en therapiesessies kan worden toegepast. Op basis van deze informatie wordt er een plan opgesteld dat aansluit bij hoe jouw unieke systeem werkt. Het is belangrijk om te begrijpen dat iedereen uniek is en dat technieken niet op dezelfde manier kunnen worden toegepast bij iedereen. Door inzicht te krijgen in jouw blauwdruk, weten we op welke manier bepaalde technieken effectief kunnen worden toegepast.

Er zullen twee sessies worden ingepland waarin jouw Human Design-blauwdruk volledig wordt uitgelegd. Daarnaast zal Francie persoonlijk ontwikkelingsadvies geven, gebaseerd op jouw design en de actuele leefsituatie. Dit advies helpt je bij het begrijpen en benutten van jouw unieke potentieel.

Na afloop van beide sessies ontvang je een uitgebreid e-boek met alle relevante informatie. Dit e-boek heeft doorgaans een lengte van ongeveer 11 tot 15 pagina's. Het e-boek dient als een waardevol naslagwerk om de verkregen inzichten te behouden en toe te passen in je dagelijks leven.

4

Coaching en/of therapie 


Vanuit het Health en Advies Plan stellen we een specifiek plan op dat aansluit bij jouw behoeften. Dit plan kan bestaan uit reguliere therapie, lichaamsgerichte therapie, coaching, of een combinatie van deze benaderingen. De exacte hoeveelheid en duur van de sessies worden bepaald op basis van wat er naar voren komt tijdens de intakeprocedure. Het is belangrijk om een holistische aanpak te hanteren die rekening houdt met zowel lichamelijke als mentale aspecten van jouw gezondheid en welzijn. Door een gepersonaliseerd plan op te stellen, streven we ernaar om jou de meest effectieve ondersteuning en begeleiding te bieden.

5

Brein en bloedtest

Om te onderzoeken of er intoleranties of allergieën zijn die invloed kunnen hebben op uw welzijn of andere disbalansen en te korten in het lichaam. Wordt er een bloedonderzoek uitgevoerd. Intoleranties, allergieën, vitamine tekorten en hormoondisbalansen kunnen aanzienlijke gevolgen hebben voor onze gezondheid en welzijn.

De breintesten geven informatie over welke hersenhelft bij u het meest actief is en hoe u reageert op verschillende situaties. Met behulp van deze informatie kunnen we de begeleidingstechnieken aanpassen aan wat uw brein op dit moment aankan. Dit stelt ons in staat om een meer gerichte en effectieve begeleiding te bieden die aansluit bij jouw individuele behoeften en reacties.

6

Whatsapp support

Gedurende het traject bieden wij WhatsApp-ondersteuning aan. Dit betekent dat je ons via WhatsApp kunt benaderen voor vragen, maar ook om eventuele behoeften of specifieke situaties door te geven. We staan klaar om je te ondersteunen en eventuele zorgen of onzekerheden die je onderweg tegenkomt, te bespreken. Het doel van deze WhatsApp-support is om jou een extra bron van communicatie en ondersteuning te bieden, zodat je je gesteund voelt tijdens het traject en eventuele vragen of behoeften direct kunt adresseren.

7

wellness afspraken

Bij ons vinden we het belangrijk dat wellness een integraal onderdeel is van een optimale gezondheid. Daarom nemen we in het plan ook wellness momenten op. Deze momenten zijn bedoeld om te ontspannen, te revitaliseren en het welzijn te bevorderen. Dit kan bijvoorbeeld inhouden dat we massages, bezoeken aan een sauna of andere wellnessactiviteiten aanbevelen en opnemen in het plan. Door deze wellness momenten op te nemen, streven we ernaar om jouw algehele welzijn te ondersteunen en te zorgen voor een evenwichtige benadering van gezondheid en ontspanning.

bottom of page